Volwassenen Silhouetten

‘Voor een foto die blijft hangen.’ 

Een bijzondere, tijdloze en unieke foto. Van jezelf, met je partner, je gezin, je dieren, bijvoorbeeld als wanddecoratie of om een belangrijke gebeurtenis aan te kondigen of vereeuwigen, het kan allemaal! 

Een silhouettefoto is altijd 100% maatwerk, je kan dus zelf kiezen welke sfeer je wilt dat de foto uitstraalt. Ook is het mogelijk om dieren in de foto te verwerken, bijvoorbeeld een huisdier zoals een hond, kat, kip of bijvoorbeeld een paard! (Ik heb diverse paarden van klein tot groot tot mijn beschikking, dus het hoeft niet eens je eigen dier te zijn!)

Een silhouettefoto is ook een unieke manier om een zwangerschap of bruiloft aan te kondigen of te vereeuwigen. Zo heb ik eens een silhouette gemaakt van een stel dat hun eerste kindje verwachtte. De naam van de baby was niet bekend bij buitenstaanders, maar heb ik wel op een creatieve en subtiele manier verwerkt in de silhouettefoto. Als je goed kijkt zal je zien dat het stel tussen de rozenstruiken staat, en dat zelfs in de lucht een roos verwerkt is! De naam van het kindje hoef ik nu niet meer te vermelden natuurlijk! Nou is dit niet met elke naam mogelijk, maar in dit geval heeft het een unieke en veelbetekenende foto opgeleverd.

Een silhouettefoto wordt op een daarvoor geschikte locatie gemaakt, is te combineren met andere foto’s en kan naar wens met fantasie aangevuld worden. Een silhouettefoto leent zich dan ook uitstekend als sfeermaker voor in huis, bijvoorbeeld om een accentmuur aan te brengen. Je kunt de foto zelfs gebruiken om je eigen dekbed mee te bedrukken, alles is mogelijk binnen deze fantasie!

Wil jij ook een prachtige, tijdloze silhouettefoto? Dat kan! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je één van de prachtige werken uit mijn portfolio om een muur mee te behangen, of gewoon om op te hangen? Bijvoorbeeld als afdruk op aluminium, canvas, poster, plexiglas, hout of wellicht op een ander materiaal? Dat kan ook! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.