Kinder Silhouetten

‘Voor een foto die blijft hangen.’ 

Een silhouettefoto is een prachtige en tijdloze manier om kind(eren) in een fantasierijke omgeving op de foto te krijgen. Totaal anders dan een gewone foto biedt silhouette de mogelijkheid om je dromen op beeld werkelijkheid te laten worden! Een silhouettefoto leent zich dan ook uitstekend als sfeermaker in huis, bijvoorbeeld om een accentmuur in de kinderkamer aan te brengen. Je kunt de foto zelfs gebruiken om je eigen dekbed mee te bedrukken, alles is mogelijk binnen deze fantasie!

Een silhouettefoto is altijd 100% maatwerk, je kan dus zelf kiezen welke sfeer je wilt dat de foto uitstraalt. Ook is het mogelijk om dieren in de foto te verwerken, bijvoorbeeld een huisdier zoals een hond, kat, kip of een paard. (Ik heb diverse paarden van klein tot groot tot mijn beschikking, dus het hoeft niet eens je eigen dier te zijn!)

Een silhouettefoto wordt op een daarvoor geschikte locatie gemaakt, is te combineren met andere foto’s en kan naar wens met fantasie aangevuld worden.

Wil je een prachtige, tijdloze foto van jouw kind(eren), bijvoorbeeld voor aan de wand? Dat kan! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je één van de prachtige werken uit mijn portfolio om een muur mee te behangen, of gewoon om op te hangen? Bijvoorbeeld als afdruk op aluminium, canvas, poster, plexiglas, hout of wellicht op een ander materiaal? Dat kan ook! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.